1. kesäkuuta 2012

Ross Sheppard High Schoolissa tapahtuu

Joo siis meidän koulusta yks opettaja sai potkut, koska se anto oppilaille 0% tehtävistä, mitä ne ei ollu palauttanut. Nyt kaikki puhuu tästä ja tätä alla olevaa linkkiä on jaettu 4000 kertaa ja koko kaupunki ihan sekasin, koska 0% ei sais antaa kellekkään. kattokaa toi video, siinä näkyy vähän meiän koulua + mun niin rakastamaa toteemipaalua!

http://www.cbc.ca/news/canada/edmonton/story/2012/05/31/edmonton-teacher-zeros-sheppard.html

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

siis mistä 0 prosenttia? en ihan tajunnut :D

Noora kirjoitti...

Anonyymi - niin siin koulussa meillä on numeroiden sijaan prosentit :D ja tarttee 50 et pääsee läpi. Niin tota toi oli antanu oppilaille ku ei ollu palauttanu tehtäviä niin 0% vaik laki meiän koulussa kieltää ettei sais:)

Anonyymi kirjoitti...

kiinnostavaa lukee sun blogii, itekki lähös vaihtoon vuoden päästä ni kiva lukee muidenki kokemuksii vaihdost :) haluisitko tehä postauksen et mitä ongelmii vaihdos on ollu, et mikä on ollu vaikeinta (koti-ikävää, kulttuurishokkii yms.) ps. itekki olin luistelija, lopetin vuos sit :D

Noora kirjoitti...

nonii jejeje :) ja joo haha jos luet pidemmälle niin aina välil on semmosia molo otassa postauksia että huhhuh! mut joo voisinki tehä semmosen :) ja jeejee ;)

Anonyymi kirjoitti...

mut miten se vois antaa prosenttei jos se ei oo saanu tehätvää takas?:D