6. kesäkuuta 2012

Kiinalaiset valmistujaiset

lauantaina olin siis muutaman kaverin kanssa Chinese Graduationissa, China Townissa semmosessa ravintolassa. China town on klo 6 jälkeen kyllä semmonen ghetto, että jos ikinä tuutte Edmontoniin niin älkää menkö jos ette tunne paikallisia (koska ne tietää mihin ravintolaan kannattaa mennä ja se onkin ehkä ainoo syy miks sinne haluat mennä). Kaikkia kodittomia siis hengailee siellä..

Mutta sitten tähän ehkä yhteen hauskimpiin kolmetuntisiin viimeviikonlopulta. Oli siis kiinalaiset graduationit, koska meidän koulussa on niin paljon kiinalaisia (seuraavaks laitan kuvia tavallisesta graduationista). Oltiin vissii ainoo valkosten pöytä + mun kaveri Lindsey oli meiän kanssa myös koska se on vietnamilainen. Siellä oli kaikkii lauluja + puheita ja esityksiä ja ihan ihme pelejä. Ja kiinalaiset on TOSI äänekkäitä, siellä vaan joku kympin tyttö pitää stipendi puhetta niin kukaan ei ees hiljene vaan jatkaa juttuaan. Ravintola oli kanssa niin iso, ettei sinne lavalle oikeen aina nähny, niin joka kulmassa oli taulutelkkarit mistä näky niitä esityksiä... paitsi sitten puolessa välissä ne vaihto sen esityksen kanavaan mist näkys jääkiekkoa haha!!

meiän pöytä oli kans ainoo johon tuotiin puikkojen lisäks haarukat, kaikki kiinalaiset sano et ruoka oli pahaa, mut mä ainakin söin ku hullu!

mutta nyt kuvat ja videot tekstien kera, niin sitten on taas yks postaus done! :)

g

joo tota, bongaa vaalea ihoinen (muu kun erin tossa edessä)

g1

lohikäärme tanssi, siis toi mies tossa edessä ton naamarin kanssa oli kyl jotain niin creepyä, muistutti enemmän massamurhaajaa. mut tää on oikeesti tosi hienon näköstä :)


g3

ei vaan kokis vaan KIINALAINEN kokis


g4

kavrui:)

oke ja sitten videoon nro. 1. meiän tajottimella oli meduusaa ( oli pakko googlettaa mikä tää sana on suomeksi a-pu-a )



ja video nro 2. niillä oli ihan ihme leikkejä siellä, ekana niitten piti laittaa oreo keksi silmään sitten saada se keksi suuhun niin, ettei käytä käsiä ja toinen on tämmönen : kivi paperi sakset, sitten se kumpi voittaa saa lyödä toista tommosel puhalletul vasaral :D ?

 

en oikeesti voi sanoin kuvailla kuin kiinalaistunut olo mulla tuolla oli, hetken jo luulin et oon nyt tullu ihan toiseen maahan :D

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sul on iha mahtava blogi! luin sen just äsken alusta loppuu asti:D alus kerroit et sulla on poikaystävä ni ootteko edellee yhessä vai miten ootte pärjänny tän vuoden? miten vaan ku ite oon lähös vaihtoon parin kk pääst ja mullaki jää poikaystävä suomeen! :D

Noora kirjoitti...

Anonyymi - kiva kuulla, kiitos paljon :) erottiin ennen ku tulin ja hmm. ei oikeen olla mitään enää, mut ihmiset muuttuu ja oon kuitenkin onnellinen. en murehtis liikaa mitä tulee käymää, mut must ainaki oli parempi näin, koska on toosi hankala koittaa elää samalla Suomessa ja sit siellä vaihtomaassa. Mut tiiän tapauksissa kun ihmiset eros vaihdossa ollessa/on pysyny yhdessä koko vuoden :)