16. toukokuuta 2012

pikapäivitys

Moikka, tääl on taas ollu tosi hiljasta. On ollut vähän vaikeeta ja joudun muuttamaan uuteen perheeseen nyt viikonloppuna. Palailen josain kohtaan kun on taas parempi fiilis, ei tää vaihtarina olo aina oo niin helppoo.. :)

7 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Voi Noora, koita pärjätä! Voimia!♥

Noora kirjoitti...

Kiitos Henna <3 Kyllähän mää aina, varsinkaa ku ei oo mun vika/ mä en oo tehny mitään :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Sun blogi on tosi hyvä! Oon nyt täs parin tunnin aikana lukenu kaikki sun postauksest :D Oon itekkin lähössä Kanadaan vaihtoon Rotaryn kautta, nii on tosi kivaa lukee sun blogia! Kanada vaikuttaa niin mukavalta maalta :) Harmi, et sul on vähä vaikeet, mut kaikki menee varmasti tosi hyvin :) tsemppiä! ps. haluisin kans mennä NHL peliin, oon kateellinen ;) (Toronto parin tunnin päässä!)

Kaisa kirjoitti...

Hei oletko englanninkielisellä vai ranskankielisellä alueella? Tiedätkö, lähettääkö rotaryt ranskankieliselle alueelle? Millainen Kanada on vaihtarin kannalta? Itse mietin, lähdenkö kanadaan vai latinalaiseen amerikkaan 2013-14. Rotaryt on varmaan järjestö. Osaatko yhtään arvioida, että kuinka paljon sun vuotesi on maksanut/maksaa?

Kiitos ihan hirveesti, oon aika pulassa maavalintojen kanssa ... (:

Noora kirjoitti...

Anonyymi - voi vitsi ,lucky you toronto on aivan ihana!! ja juu kyl tää tästä nyt oon uudessa perheessä ja kaikki hyvin :)

Kaisa - Oon englannin kielisellä alueella. Ja ne sano ettei lähetä mut kyllä tänä vuonna ainaki yks poika on ranskankielisellä alueella + ne kysy yhdeltä tytöltä et haluuko se mennä ja se sano et ei :D

öö öö ja voi hitto tiekkö, en osaa auttaa tossa koska kanada on mulle jo niin arkipäivää et vastaisin vaan latinalainen-amerikka, koska sitä en oo vielä nähny. Eli päätös on sun, lue paljon blogeja yms.! ja totuus on et ei oo välii mihin lähtee kunhan lähtee :)

ja apua en osaa yhtää sanoo.. mun äiti varmaan osais vastaa paremmin. Mut halvempi ainakin kun muitten järjestöjen se on varma :)

Maija kirjoitti...

Toi ei ollu siis suunniteltu perheen vaihto tällä kertaa? Toivottavasti uus perhe on parempi :) Millon sul on muuten paluupäivä Suomeen?

Mulla on muuten haaste sulle mun blogissa, jos ehit tehä: http://mittarisverige.blogspot.se/2012/05/haaste.html

Noora kirjoitti...

maija - joo ei tosiaan ollu, oli aika vaikeeta muuttaa mun lempi perheestä pois, tää muutto ei siis oo kenenkään vika mut en pysty ihmisten yksityis asioita nettiin kertoo :) ja suomeen tuun 10 heinäkuuta!

Ja joo teen toki!!