5. lokakuuta 2011

juhlin kurpitsoi

ennen juhlia kuitenkin pari ruokailijan ohjetta:

1. syö vain haarukalla, olit sitten missä tahansa hienossa ravintolassa tai koulussa niin vain haarukka on käytössä. veistä käytetään leivän voiteluun(tai hillottamiseen?) ja jos tarttee pilkkoa jotain kovempaa tavaraa, muutoin haarukka käy myös veitsenä. niin ja jos keittoa syö niin sillon käytössä veitsi hehheh  lusikka

2. hampurilainen ja chicken wingsit syödään käsin. söit sitten niitä mäkkärin hamppareita tai oikeen kunnon ravintolan hamppareita. kun me eurooppalaiset aatellaan olla kohteliaita ja syödä haarukalla ja veitsellä niin saadaan hyvät naurut kanukeilta vaan

mutta sitten  niihin juhliin. joo-o tosiaan kurpitsa juhlat. nekin oli vedetty just niin överiksi kun täällä vaan osataan elikkä siellä oli ties mitä kurpitsa pukuisia ja hattuisia ihmisiä liikenteessä ja 3000-4000 ihmistä kattomassa kun kurpitsoja punnitaan.. söin mun elämän ekaa kertaa kurpitsapiirakkaa, en kerro kuinka monta palaa mut ai että oli hyvää! nyt on kiintiö sen verran täynnä, ettei ainakaa muutamaan vuoteen tartte saada!
DSC_1101
DSC_1116niin tosiaan se painavin kurpitsa oli sitten 1081lb ...

tässä vielä muutama kurpitsan kuva eri kuvakulmista
DSC_1114
DSC_1113
DSC_1112
DSC_1111
DSC_1110
DSC_1109
DSC_1108
DSC_1107
DSC_1106

 tän kaupungin nimi oli siis Smoky Lake missä oli nää juhlat! siellä "keskustassa" oli sitte jotku ihme hienoin auto tms. kisat ja siel oli jotai niin karmivii et tuli kylmiivärei ja sit ku viel kauhee kauhumusa soi...
DSC_1131
DSC_1147
DSC_1130
DSC_1129
DSC_1124
DSC_1123
DSC_1120
hyi
DSC_1143
DSC_1146
loppuun vielä kuvat musta ilosena ja sitte joku pappa oli nukahtanu tonne omaan autoonsa :D

no ei näköjään keksiny kurpitsalle parempaa tekemistä. muute toi ketä kiljuu en oo mä vaan joku pikkumuksu mun vieressä
 

cheerleading menee mun osalta ainaki siihe nähden hyvin etten oo tehny tätä enne!  meillä on torstaina peprally koulussa ja siellä olisin mukana parissa esityksessä. toivon et joku kuvaa ainakin sen toisen koska se on nii hauska

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ai etkö oo ikinä ennen ollu cheerleader? Ja mitä sä teet siinä joukkueessa tai siis ootko sä nousija vai joku muu? :)

Noora kirjoitti...

en oo enne ollu :) haha oon liian painava "nousijaks" mut oon siis mä oon main base ja ei mitään hajua mikä on suomeksi mut niinku se tyttö laittaa jalkansa ekana mun käsien päälle ja sitte vasta sen toisen :D eli oon siinä sivulla niinku nostamassa! Ja sitte oon vaikeimmissa tansseissa :)

Laura kirjoitti...

Noi oli hyviä noi sun ruokavinkit :D Aika hurjaa menoa sulla siellä :D

Noora kirjoitti...

haha no pitää vähän valistaa meitä suomalaisia ettei niitten tartte sit joutuu naurunalaseks:D jep no kurpitsafestarit oli kyllä aikamoiset...

Yuukkis kirjoitti...

Miten sun lukijaks pääsee? Itekki nyt Kanadassa, tosin vaan kahen kuukauden vaihdossa, (amiksesta työssäoppimisjaksolla)

Meikä on itärannikolla Frederictonissa, New Brunswickin provinssissa, miehekkeeni luona.

Blogissani päivitystä täältä:

http://yugatasroom.blogspot.com

p.s Toi haarukkajuttu oli mulle uutta. :o Tosin syön Suomessaki normaalistikin vain haarukalla, olipa kyseessä miten hieno ravintola tahansa.

Noora kirjoitti...

Ihan helposti kun painaa tuolta vaan tota liity lukijaksi nappulaa :D mut en ihmettele jos ei näy nyt sulle ku tää aina jäätyy useemmin ku usein ja se on sika ärsyttävää.

Oi vähän kiva!! käyn kurkkaamassa:))

mennni kirjoitti...

Tsiisus mitä mötiköitä noi kurpitsat. Meilläkin täällä joka kaupassa kurpitsat myyntiintullu, mut ne on semmosia normaalikokoisia. Ei tommosia jumboja! :D

Noora kirjoitti...

tos ois vähän syömistä kyllä...

Mari & Sanna kirjoitti...

Onko siellä Kanadassa nää Homecoming ja tämmöset mitä Jenkeissä on? =)
Ootko menossa joihinkin Rotareiden järjestämiin retkiin? Mitä ne ees järjestää btw siellä Kanadassa? =) Onko siellä joku Kanada tour kun Jenkeissä on USA tour? =)
Ootko saanut cheerleadingin kautta paljon kavereita? Pääsitkö joukkueeseen helposti
-Mari

Monica kirjoitti...

Heii! Ihan vasta löysin tän sun blogin ja luin kaikki postaukset läpi:D tykkään sun tavasta kirjottaaa ja kuvatki on tosi kivoja!!:--)

Mulla tuli semmonen juttu mieleen että ootko saanu helposti kavereita siellä?

Ja toinen että ku luin tuolta jostain postauksesta että sulla on poikaystävä niin kun nyt oot siellä kanadassa nii oletteko edelleen yhdessä vai pidättekö taukoa vai miten?

Mulla kiinnostais tietää nää koska oon ite lähössä ens vuonna vaihto-oppilaaksii nii kiitti jos vastaat:)

Noora kirjoitti...

Mari&Sanna teiän kommentti tuli mun sähköpostiin mut ei tullu tänne niin kopsaan sen tähän :)

Onko siellä Kanadassa nää Homecoming ja tämmöset mitä Jenkeissä on? =)
Ootko menossa joihinkin Rotareiden järjestämiin retkiin? Mitä ne ees järjestää btw siellä Kanadassa? =) Onko siellä joku Kanada tour kun Jenkeissä on USA tour? =)
Ootko saanut cheerleadingin kautta paljon kavereita? Pääsitkö joukkueeseen helposti
-Mari

Mari - Kanadassa ei oo home cominggia ollenkaa tai ei ainakaa mun tietääkseni mut esim. meiän koulussa on ens kuussa jotku tanssiaiset! Ja sitten on tietty graduation. Ja joo oon menossa jokaselle retkelle! Retket vaihtelee tosi paljon ihan piireittäin, mut meiän piiri (D5370) niin on 3 retkee: Jasperiin laskettelemaan, sitten Yellowknifeen ja sitten vielä joku kanootti homma. Mut tiiän ainaki et joillain piireil on toi cross canada ja harmittaa kyl vähä ettei mul oo mahdollisuut mennä mut kaikkee ei voi saada ! ja mun klubi maksaa puolet mun joka matkasta ettei tuu mulle itelle niin paljon maksettavaa. Ja joo oon saanu kavereita! En kyllä viel kauheesti semmosia et voisin koulun jälkeen hengailla mut varmaan pikkuhiljaa. Ja no en oikee osaa sanoa kyl kai , mä yritin tosi kovin ja mul oli hyvä pohja luistelun takia!

Monica - voi kiitos ihana saada tommosta kommenttia :)

Ja kavereitten saanti oli mulle ainaki vaikeeta. Mulla on iso koulu ja kukaan ei tiiä et oon vaihto-oppilas. Pitää vaan itte avata suu. Ja nyt vaihoinki mun jotain kursseja ja kannattaa liittyä koulun klubeihin ja harrastuksiin ja ottaa koulussa liikuntaa ja tommosia aineita missä voi jutella ihmisille, koska sieltä niitä kavereita tulee! Mulla ei kyl oo vielä ketään semmosia vapaa-ajan kavereita. Mut toivottavasti täkin asia muuttuu pian :) Ja pidetään santun kanssa taukoa, saa nähä miten meiän käy mut uskon että hyvin! mihin päi oot lähössä ja saa todellakin kysellä kaikki kysymykset on tervetulleita!

Monica kirjoitti...

Kiitti vinkeistä:) Jenkkeihin oon lähössä mutten vielä tiiä että mihin päin siellä!jänskättää vähäsen että mihin suuntaan tuun päätymään:D Ja oon aika ujo nii just tuo kavereiden saaminen vähän pelottaa että jos en uskallakkaan avata suuta tai sillee:d

Noora kirjoitti...

Monica - kuulostaa kivalta! ei kannata jännittää sitä kavereitten saamista :) musta tuntuu että kanadan "ongelma" on siinä kun täällä kaikki on vähän sieltä sun täältä joten isommissa koulussa sussa ei perjaattees oo mitään ns. ihmeellistä ;D kyllä se siitä ja lupaan et tuut yllättymään ettet sä mikään ujo oikeesti ole! Mun seuraavan perheen host sisko on nyt Brasiliassa ja se kerto mulle et on yleensä tosi ujo, mut tuolla se on ylittäny ittensä ja muuttunu paljon rohkeemmaksi! kuitenki koko vuos on enimmäkseen itestä kiinni :)