14. lokakuuta 2011

miljoona asiaa

moikka taas! nyt onki ollu vähän hiljasempaa täällä blogin puolella, mutta syy on vaa se, että arki rupee tuntumaan jo niin paljon arjelta, ettei siinä oo mitään ihmeellistä kerrottavaa. tuntuu et täällä kaikki vaan menee koulusta suoraan kotiin/töihin/treeneihin eikä kukaan tee mitään sen ihmeempiä.

mutta niinku jo sanoin niin alkuviehätys on jo takana päin (sen huomaa kun ei meinaa välil millää jaksa nousta kouluun) mutta ei se tarkota et oisin jo kyllästyny tai etten tykkäis!

lotta4
lotta2
lotta1

viime torstaina meillä oli koulussa pep-rally eli hengenkohotuspäivä ! Meillä oli siellä cheer tiimin kans pari esitystä ja tykkäsin tosi paljon. oli niin eri meininki ku suomessa, kaikki vaan huusi ja kannusti ja taputti ja se fiilis siellä oli oikeesti jotain ihan mieletöntä. näitä hetkiä kun meinaa itku tulla ku tajuu et hei mä oon oikeesti täällä. siel oli kans muita esitykiä ja kisoja + meiän maskotti T-Bird villitsemässä yleisöä! joitain videoita on jo facebookissa mut koitan saada täs lähiaikoina niit kuvii ja videoita ni voin sit julkasta tänne. sitte illalla oli vielä jalkapallo peli meiän pahint vihollist JP:tä vastaan. hävittiin mut oli kivat vesisodat yleisössä ja poliisitki paikalla. mut niitte cheerleaderit oli huonoi hahhah

meillä oli kans pidennetty viikonloppu = sain nukkua. skypetin hetken aikaa kotiin, mut sit tuli hirvee kiire ku kaverit soitti et ne on ihan koht meiän talon kohalla. ehin just laittaa vaatteet pääl. sitte vaa lähettiin ajelee ja kävin kans ekaa kertaa Walmartissa! Illalla olin viel leffassa Nelsonin kanssa. siit on tullu täällä mulle ku isoveli ja oon vissiin menossa sen perheen kanssa Jasperiin laskettelee talvella. leffa oli ihan sairaan huono en ees musta nimee mut meinasin koko aika nukahtaa. sitte ku mun hostisä oli töissä niin se tuli hakee mua kaupungilta poliisi auton kans ja viel pillit päällä!

DSC_1185
yokuva1
DSC_1189

Lauantai näin suomalaista vaihtaria Lottaa, joka asuu kaukana pohjosessa. Lotta oli tullu juhlimaan kiitospäivää Edmontoniin! oli niin ihana nähä Lottaa ja puhua suomea. leiposin kans illalla korvapuusteja! mamma jos luet tätä niin tein ne sun ohjeen mukaan ja kaikki tykkäs:)

buns
lotta

Sunnuntaina oli kiitospäivä! heräsin aamulla aikasin, et ehtisin ajoissa brunssille Donin hotelliin. mulle kerrottiin, et se on yks Edmontonin parhaita ja meninki sillä asenteella et jee Sokos hotel aamupala. mutta joo sitten ku mentiin sinne niin tarjoilija näytti kierroksen, mitä kaikkee siel oli niin katon vaan sillee suu auki... okei nettisivuil lukee näin
 
"The spectacular Sunday Brunch buffet, with over 50 items to choose from, begins with sparkling wine and orange juice followed by deluxe breakfast entrées and pastries, as well as a wonderful selection of classic and Canadian luncheon cuisine. To further your experience, we have specialty crepe, omelette, and carving stations.  A seasonal patio with a magnificent view of the North Saskatchewan River Valley completes your dining experience."
jep, että olin siel vähän suu auki et jaahas oli Sokos Hotel aamupala x100. kotona oli ihan pakko mennä nukkumaan, ennen kun lähettiin mun hostmaman vanhempien luo viettää kiitospäivää. söin niin paljon, etten pystyny ees liikkamaan. sitte katottiin duudsoneita yömyöhään ja kaikki nauro niin paljon!

DSC_0066
DSC_0064

ens viikonloppuna oilerssien peliin ja corn mazeen! 
ps. anteeks kirjotin tätä lyhyt tekstii kaks päivää. ei suomi luonnistu yhtään enää enkä tiiä mitä kirjottaisin


8 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Näit sun postauksii on niin ihana lukee! Ootan aina uutta iha innoissani :----)

Venla kirjoitti...

Tykkään sun blogista hirveesti :-) Kuvat on aina tosi kivoja ja on mielenkiintosta lukea kanadalaisesta elämästä!

Noora kirjoitti...

Henna - kiitti, koitan vähän taas parantaa tahtia!

Venla - Kiitos paljon ihana saada tämmöst kommenttia ! :)

Viivi kirjoitti...

Joo huomaa että sun suomi on huonontunut mutta mitäs väliä sillä on ! :DD ja toi paikka kuulosti muuten herkulliselta (:

Anonyymi kirjoitti...

älä unohda suomen kieltä!!:-D ajatteletko aina englanniks nykyään:o

Noora kirjoitti...

viivi - no nii mihis mä suomee tarttenkaa haha! no se oli herranjestas sentää...

anonyymi - yritys on kova! ja tosiaan mul ei oo mitään hajuu mil kielel ajattelen:D must tuntuu etten ajattele ollenkaa en osaa selittää ja jos ajattelemal ajattelen mil kielel ajattelen nii sit voin iha ite päättää hahaha

Jasmin kirjoitti...

voi noora en oo vähään aikaan lukenu sun blogii, mut tänään luin pitkäst aikaa (en oo sua unohtanu, mut on vaan ollu niin kiireist)!! sul näyttää menevän hyvin siellä :) jutellaan FB:ssä tai jossain paremmin!!!

Noora kirjoitti...

joo menee hyvin!! :) haha se on vaa hyvä merkki et on kiireistä! ja mul on ikävä hallielämää ja teit tyttöi! ja jutskataa ku ollaa fb:s samaa aikaa :)