26. syyskuuta 2011

This is a oil country

hi, my lovely readers! Aika menee nopeesti ja päivä päivältä alkaa menee paremmin!

viimeviikonloppuna olin Calgaryssa, koska mun hostmaman mamma asuu siellä ja mentiin kattomaan sitä. käytiin semmosessa cowboy - kylässä ja oltiin syömässä! Ja sit ajettiin takasin kotiin. Ja oltiin Tim Hortonsissa 2 kertaa..

hoki6
DSC_1049
fakta 1. et huomannut että loistavan taidekuvan pilaa mun sormi vasemmassa yläreunassa! fakta 2. nyt tarkistit sen fakta 3. hymyilet tyhmästi. ehkä..

hoki5
hi

DSC_1051

tiistaina olin mun ekassa NHL - pelissä parin muun vaihtarin kanssa! Oli niin hienoo meinas itku tulla koko aika ku ajattelin, että oon oikeesti täällä. Ja oli vaan ihan harjotus peli ja "tosi tosi hiljasta" mut silti melkeen koko katsomo täynnä ja korvat sois kyl aika kauan viel illalla. Istuttiin tosiaan aika kivoilla paikoilla (hinta 165$) mutta saatiin ilmatteeks liput rotareilta hehe.. Mun seuraavan perheen hostsiskon kaverit otti muhun yhteyttä ja oon nähny niitä nyt välillä ruoka tauolla ja ne on tosi kivoja mulle ! Yks poika Luka sanos et se saa vissiin joka peliin ilmasia lippuja niin tää tyttö taitaa istua jäähallissa useemmin ku kerran tän vuoden aikana! Niin ja toi otsikko on otettu jäähallin kyltistä! Nyt tiiän mist Oilers tulee. Hävittiin 3-4 mut ei se ollu tärkee peli ja tähdet ei pelannu ja oli iha hiljastaki...

IMG_3647
IMG_3655
IMG_3654
hoki - Copy (2)
hoki4
hoki3
hoki2
hoki1oon niin niin onnellinen et pääsin cheer tiimii! meillä oli kaks miestä texasista tekemässä meiän kisa ohjelman ja ne oli kehunu mua mun valmentajille ja et mä erotun joukosta ja sitte ne ei muistanu kenenkää muitten nimiä ku mun. Meillä oli to-su leiri missä tehtiin toi ohjelma. Oon rättipoikki mut tosi onnellinen! Mulle on taputettu ja oon oppinu kaikkee kivaa ja oon vaan tosi onnellinen harkoissa. Ja meillä on tosi hyvä joukkue ! Niin ja mun paikkaa vaihdettiin ja oon siin ryhmäs kenel on vaikeimmat tanssit! Oon niin ylpee itestäni. Ja ens perjantaina oltais menossa kannustaa meiän football joukkue voittoon can't wait!! Niin ja sunnuntaina ku lähin harkoista niin se toinen mies oli mulle että harmi ku en oo täällä enää ens vuonna. niimpä..

perjantaina olin kans samin luona missä oli muita vaihtareita! taino kanadalaisia jotka on ollut jo vaihdossa. ja yks tuntematon, kenestä tuli mulle aika hyvä kaveri!

ds
dd

kaikki on edelleen hyvin! ei oo ollu yhtään koti-ikävää, koska tää on mun koti nyt. ja hei ohoh katoin teitä lukijoita ja teitä on jo aika paljon! plus tietty kaikki anonyymit ja sukulaiset! sanokaa jos on jotain mistä haluisitte et kirjottelisin tai ottaisin kuvia :)

15 kommenttia:

stiina kirjoitti...

oi vitsi oon kateelline ku pääsit toho pelii, ja jos tuut pääsemää muuteki :D
mä kanssa haluisin niin päästä kattoo pelejä sinne, noissaki kuvissa näky että pikakse enemmä porukkaa ku mihi mä täällä mestis peleissä oon tottunu, ku vaivoin 1000 katsojaa :(

Mari & Sanna kirjoitti...

Paljonko toi cheerleading siellä maksaa? =) Teettekö stuntteja vai vaan ns tanssitte ?

Anonyymi kirjoitti...

fakta 1. luulin et tarkotit ylimmäistä kuvaa fakta 2. tarkistin sen fakta 3. en hymyilly. fakta 4. seuraava kuva sai mut hymyilemää :)

+ oon hirmu kateellinen et oot tuolla! nauti!

Anonyymi kirjoitti...

Aijoks jatkaa vielä sun vaihtarivuoden jälkeen suomessa tota harrastusta? :)

Noora kirjoitti...

stiina - hehe voi sua :) jep no suomen pelit tuntuu vähän laimeelta tän vuoden jälkeen..

Mari&Sanna - 460$ meiän varusteet, meikit yms juomapullot ja kaikki, sitte ollaa menossa Floridaan kisaa ja muutenki kisoihin nii joku 1500-1600? et ei paha joku 1140 euroo :)

Anonyymi - haha damn! jesjes sain sut hymyilee ;) ja oo huoletta nautin ihan joka hetkestä!

Anonyymi - Ken tietää kattoo kuin hyvin kehityn, koska oon ainaki ihan rakastunu lajiin!!

Anonyymi kirjoitti...

Älyttömän kiva vaihtariblogi!! Ja rakastan sun hiuksii(:

Noora kirjoitti...

Anonyymi - kiitos ja kiitos!! haha saat adoptoida mun tukan jos haluut ei oo mikään helpoin mahdollinen ;D

Anonyymi kirjoitti...

uuuu söpöjä poikia! :D
ja sun blogis on tosi kiva!

Noora kirjoitti...

hehheh;) jeje kiva et tykkäät!!

nooris kirjoitti...

ihania kuvia!:)

Noora kirjoitti...

nooris - kiitos :) !

Anonyymi kirjoitti...

aaaa haluisin niin hirveesti käydä taas kanadassa, mun poikaystävän sisko asuu calgaryssa ja oltiin viime syksynä sen luona viikko :) sun blogii on tositosi kivaa lukee, pidä hauska vuosi! :))

Noora kirjoitti...

oiii tykkäsin calgaryst nii paljo :)) ! kiva kuulla et tykkäät lukee ja pidänhän mä !

Anonyymi kirjoitti...

Ei vitsi oon niiiiiin kateellinen ku pääsit tonne peliin! oon iha täysjäkisfani ja sit toi oli viel minnesotaa vastaa mikä on mun lempparijoukkue! Mut vähä siistii et pääsit ja jos pääset jatkoski! :D ja ps. tä sun blogi on iha mahtava! :D

Noora kirjoitti...

Anonyymi - en haluis lisää suolaa haavoihi mut lauantai uusiks;) ja sama jäkis on aika lähellä sydäntä! ps. kiiitos :))