8. toukokuuta 2011

sunnuntaisin on liikaa aikaa miettii

Hyvää äitienpäivää ! Vitsi et olen syöny tänää paljon kakkuu, mut mitäs pienistä. 
Oon päättäny, et tänä kesänä en pala ! Oon käyny nyt pari kertaa solariumissa sen takia, et saisin elettyy tän kesän niiku muutki ihmiset eikä koko aika tarvis miettii et onk mul nyt tarpeeks aurinkorasvaa vai pitäskö mennä varjoon yms. ärsyttävää juttuu ni parempi näin ! Ja olin tänääki ottaa aurinkoo ja en palanu, normaalisti oisin ollu ihan rapu jo..

 oon ovela kettu ku lisään oman kuvan tähän ettei näytä nii tylsält hihi :))

Mutta nii. Ei vitsi ku on ollu koko sunnuntai aikaa miettii kaikkee asioi. Mietin ihan liikaa asioita. Tänää mul tuli ekaa kertaa se olo et mitä hittoa olen tekemässä ? Mul menee tääl paremmin ku koskaan, oon onnellisempi ku ikinä ennen, mul on maailman ihanimmat ihmiset ympärillä ja sit jätän sen kaiken tänne. Mä mietin et onks ne samat ihmiset tääl odottamas mua ku tuun takas, onks kaikki niiku enne. Mietin et meen kouluun ihan vieraiden ihmisten kanssa ja vanhat kavrut on jo melkeen lähteny koko koulusta. Onks kaikki unohtanu mut jo ku tuun takas ? Sit oon varmaan tehny :väärin, et oon suunnitellu vähän niinku mun koko tulevaisuuden valmiiks ku tulen. Mitä jos se ei meekkää nii ku olen suunnitellu ? Sen on vaan pakko mennä, pidän siit suunnitelmasta kiinni :)

hihi mut toisaalt tä on mun unelma ja tiedän sen. Tämmöne fiilis menee ohi! Ens viikon lauantaina Lahti ja oikeesti enää alle 3kk lähtöön. Sit se on menoa sitten. 

Pitbull ft. Ne-Yo - Give Me Everything aa en kestä maailman paras biisi !!

4 kommenttia:

veerasofia kirjoitti...

Voi höpsö ei kukaa sun elämäst mihinkään katoo vaiks ootki Kanadas :) en minä ainakaa ♥ puspus

Noora kirjoitti...

hihi mut sitä aina vaan miettii :) <3 puspus

Milla kirjoitti...

mullekki tuli toi 'mitä oon tekees' fiilis ekaa kertaa tos paripv sitte... enne nukkumaa menoo ku alkaa ajattelee ni iskee kyl... mut päät pystyssä lähetää tonne suuree maailmaa ! :)

Noora kirjoitti...

joo no illal aina miettii ihan liikaa kaikkee ja sit ku on viel väsyny nii huhhuh.. mut joo todellaki en malttais millää oottaa mut toisaalt ootan kans kesälomaa :) !