23. huhtikuuta 2011

oon ollu tosi kiltisti

Semmosta, että ei tää voi olla totta.
Ikinä en oo päähäni laittanu sellast ajatusta et haluun välttämättä sinne ja sinne ja haluun semmosen meille. MUTTA. Mulla on monesti käyny mielessä, että miks laitoin USA:n ekana, miks mä en laittanu Kanadaa, koska se rupes loppujen lopuks tuntumaan enemmän mun paikalta. Sinne oli vaan 13 paikkaa ja ajattelin et no varmaa se USA on sitten se. En sitä tarkota et en olisi lähteny tai olisin ollut pettyny jos amerikkaan oisin menny. Mut sitte tuli piirikoulutuksessa semmonen juttu eteen et sain kuulla mun papereiden olevan Kanadassa. Joku lukee mun ajatuksia ?

No sitte seuraavaksi. Mun pikkuveli oli puhunu kauan jo et joo haluun pojan meille asumaan ja olis niin kiva jos se olis jäkkäri niin sais pikkune siit sit itellee peliseuraa ja iskäki oli ihan et joo no sielt tulee meille joku viulisti. Pistettiin lappuunki, et mielummin tyttö otetaan. Sitte saadaan sähköpostia, että meille tulee jääkiekkoa pelaava poika. Kuka lukee mun pikkuveljen ajatuksia ?

Sitten tossa yhessä postauksessa sanoin ( osittain ihan vaan ohimennen ) et Alberta olis niin siisti jeje siel on iso kauppakeskus meen sitte sinne naapuriin asumaan. No en oo ikinä sen enempää sitä paikkaa ajatellu. Sitten ite soitin, että miks mulle ei oo tullu mitään sähköpostia, niin saan kuulla, että lähen Albertaan. Ei vitsi tä on nyt jotenki nii unta ja huomen herään et joo emmä lähekkään.

Okei et oon nyt sit hyppiny katosta läpi, lähettänyt miljoona tekstiviestiä, huutanut, kiljunut, repinyt hiuksia päästä, zumbannu vihasesti ;) ja muuten vaan säätäny et saan tän levottomuuden pois. Hellurei ! Tsekkasin, et Albertassa on Rotary klubeja 65 eri kaupungissa tai kylässä että joku niistä on sitte mun tuleva kotikaupunki tai kylä.

Joku noista , mun tuuril toi ylin tuolla järven vieres

sori nä on vähän tylsää luettavaa ku ei oo mitään kuvia oikeen ja tekstii sen verran et nukahtaa puol välissä, mut se lukee ketä jaksaa.

Nyt vielä sen verran et mul on maailman paras pikkuveli, hyvää pääsiäistä !


6 kommenttia:

Jossu kirjoitti...

oi vitsi tää kuulostaa niin siistiltä !! :>> saisinpa mäki tietää mihin pääsen ! :>

Noora kirjoitti...

hihii nii kuulostaa :> ! kyl ne sieltä tulee usko pois vaan :)) !!

Milla kirjoitti...

voiiiettä kuulostaa nii mahtavalta mite kaikki onki menny tollee ! ja onnea tosta Albertasta, varmaan mahtava paikka;)

Noora kirjoitti...

jep tuntuu nii oudolta :D ! voi kiitos ja mustakin tuntuu et se on :) !!

Juulia kirjoitti...

Oi että Noora onnea ihan hirmu paljoon! Kuulostaa aivan ihanalta : )

Noora kirjoitti...

kiitos paljon :) !! I know oon nii innoissani :))