15. toukokuuta 2011

83 päivää jäljellä

Eilen oli Lahti ja mun pää painaa 100kg tuli sen verran paljon informatioo et en tosiaan tiiä miten muistan kaiken. Voin kertoo et tuun olemaan niin hukassa kaiken sähläyksen kanssa, et stressi poistuu ehkä sitte ku oon Kanadan kodissa. Kauheen monimutkasta viisumi juttuu ja varmaa mä osaan. Kuolen. Ollaan kyl ihan saakelin onnekkaita ku meiät on valittu. Vaik on paljon kaikkii ihme sääntöi anteeks papat en ota mun napakoruu poismut ne on siel vaan meiän turvallisuuden takia. Ja en kans ymmärrä miten voi olla niin paljon ihania ihmisiä ei vitsi oikeesti hymyilyttää vaa ku mietin kaikkii :)) Lisäsin kans mun vaihtariuskottavuut ostamalla hupparii ja t-paitaa !

 Stressii lisää se et tosiaan toivon et mul tulis jotain isäntäperhe tietoja PIAN, koska jos en saa mun viisumii ennen ku lähen niin en pääse New Yorkiin.. Apua!! Saatiin nää kaikki ohjelmat mitä me siellä tehään ja kone lähtee 6.8 Helsingistä klo 14:10 ja ollaan New Yorkissa 15:50 ;) Mun lemppari kohta on ehdottomasti se, et mennään maanantaina limusiinien kanssa Manhattani poikki johonki japsiravintolaan syömää, great !

Tänään kannustetaan Suomi voittoon !


ps. anteeks äiti ja isi ku lauloin koko matkan hihi...
pps. miks zumban jälkeen suihkuun raahautuminen on nii vaikeeta ?

5 kommenttia:

Derya kirjoitti...

Heyy oon 18 vuotias tyttö Helsingistä ja aloitin tossa pari kk sitten kirjoittamaan omaa lifestyle/fashion blogia. ois tosi kiva saada muilta bloggaajilta kommenttia mun blogista ja tietenkin uusia lukijoita :) tervetuloa lukemaan ;D leave-world.blogspot.com
- Derya

Noora kirjoitti...

hehe en pidä itteäni mitenkää bloggaajana mutmut voin käydä kattomassa =)

Anna kirjoitti...

Noora, joo mua kans hirvittää noi mun omat viisumi jutut -.- Ne paidat oli tosiaanki pakko ostaa! Sitte ku vielä sais sen klubitakin :)

Noora kirjoitti...

en ota sitä takkii ikinä pois meiän rakkaus suhde synty heti ensi sovituksella :)! mut joo hui kamala ku ressaa nytten !!

Anna kirjoitti...

Haha, se oli kyl aika, ihaana :D nii'i, mut kyl tästä jotenki selvitää :)