11. huhtikuuta 2011

unelmia ja luisteluhommia

Lauantaina olin kaverin synttäreillä, kuvia vähän :)

 
Meillä oli eilen meidän seuran kevätnäytös. Aiheena oli STR (meidän seura) in Hollywood. Esitykseen kuului julkkiksia Michael Jacksonista ties mihin. Mulla oli pieni soolo siinä. Esitin Charlie Chaplinia ja lopussa siihen tuli kans nuorempia luistelijoita. Meiän ryhmä esitti kans Bond tyttöjä ja Sinkkuelämän naisia. Oli tosi kivaa ja esitykset meni hyvin ! Ainoo harmi juttu oli, et Jenna oli kipee ja jouduttiin sit muuttaa vähän paikkoja ja muita tuntia ennen esityksen alkua. Mut oli silti kauheet ku mun Jenna oli kipeenä, kevätnäytös kun on yleensä kauden kohokohta...


Lopussa meillä oli ns. " Oscar - Gaala " ja meil jaettiin palkintoja. Esim. vuoden esiintyjä ja palkintoja kilpailumenestyksen mukaan. Joka vuosi meiän seuralaiset kans äänestää tsemppari - palkinnon. En odottanu saavani yhtään mitään. Olin pidättäny sen koko Oscar Gaalan ajan itkua, koska sillo oikeesti tajusin, et tähän tää nyt loppuu. En luistele kesällä ja tää oli vähä niinku viiminen kerta virallisesti jäällä luistelijana. Sitten meiän seuran joukkueen johtaja sanoo, että Tsemppari palkinnon saaja tänävuonna : Noora Savolainen. Aloin itkee ihan hysteerisesti , ei vitsi. Mulla on niin ihania seuralaisia ! Sori katsojat oli varmaan ihanan näköstä !


Sitte vielä kaikki tuli halaamaan ja sanomaan, että tulee hirmu ikävä ja Noora älä mee ja kaikkee. Kiva kun itketitte mua :) Haha ja sitte kun yks pikkutyttö keksi mulle lempinimen Nasu ( en nyt jaksa selittää mist se tulee ) niin meiän valmentaja anto mulle Nasun kesäks hoitoon ;D haha .


Illal luin vielä facebookis kaikkii kommenttei luistelijoilta ja tuli taas itku. Oon tutustunu niin mahtaviin ihmisiin, ei vitsi oikeesti.

Asiaan. Kanada haloo miksen oo kuullu vieläkään yhtään mitään ? En jaksais millään odottaa. Rupeen huolestuu. Oon lähettäny jo Karil ja sit sille ku hoitaa Kanadaan lähtevien asioita niin sähköpostia, eikä oo mitään vastattu.

UNELMIA. Niitä löytyy. Se poika kenen kanssa oon jutellu facebookissa kerto mulle West Edmonton Mall:ista. Se on kai joku maailman 5 suurin kauppakeskus ja aaah oon vaan kuolannu kaikkii kauppoi siel ja siel on kaikkee siistii. Niin olis ihan sairaan siistiä päästä Albertaan johonkin niin vois olla aika lähellä toi kauppakeskus ;) tosin kanukeissa välimatkat vähän eriluokkaa kun meidän suomessa... no mutta aina voi haaveilla :) 

videoo sielt :) se on joittenki pikkumuksujen tekemä et kannattaa pistää äänet pois :D


West Edmonton Mall Homepage nananana I'm so exited !
Wiz Khalifa - No Sleep

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jos meet rotareitten kautta sut sijoitetaan Ontarion provinssiin eli jossa on Ottawa ja Toronto. Lycka till (: ps. sun blogia on mukava lukea, enkä malta oottaa et pääsee lukemaan sun kuulumisia Kanadasta päin ! ;)

Noora kirjoitti...

Anonyymi mistä tiiät :o !! mut vooou sairaan siistiä sekin :)) ää oon ihan innoissani ! tack ;) hei kiva et tykkäät ja toivottavasti luet jatkossakin :--) !