1. huhtikuuta 2011

No, I'm not 18

Olin tänää meiän klubin rotary kokoukses ! Ja voin vaan sanoo kui onnellinen olen et meiän klubi on ns. pilotti klubi et se on jotenki modernisoitu (?) mut joo sopii mulle :) mun nva tosiaan selitti et joittenki muiden kokouksessa ne ihmiset teitittelee toisiaan ja nousee ylös taputtamaan kun sanotaan jotain ja mennään sinne pukupäällä ja lauletaan jotain virsiä yms. niin meiän klubin kokouksessa tosiaan alotettiin sillä, että söin iha saakelin hyvää pippuripihvii ja kaikkee muuta omnomnom ja sitte ne arpos jonkun viinipullon mihin mäkin osallistuin :D ne heitti vaan jotain läppää et Noora jos sä voitat niin meet sitte kaupungille vetää perseet ja sitte ku poliisi pysäyttää niin sanot et sait tän Raision Rotareilta :''D haha siel oli oikeesti hauskaa :)

sitte ku kanadasta ei oo vieläkään kuullu mitään niin soitin sille ketä hoitaa niit kanadan asioita. Hehe mut soitinki vähän pahaan aikaan ku se oli jossain Lontoossa.. En tajuu miten pystyn feilaan aina kaikki puhelut en vaa ikinä ajattele mitä sanon. 

Nyt on koeviikko ja enää 2 koetta jäljellä ! Ja huomenna räjähtää niin ehkä mä vielä jaksan.

Remedy Drive - Guide You Home apuaaa rakastan tätä biisii hihi

4 kommenttia:

veerasofia kirjoitti...

Nii onn! Mut nyt vähä ihmetyttää ku en oo saanu ilmotuksii et et sul ois tullu uusii postauksii tänne ja tääl on hirveesti uusii äää :D

Noora kirjoitti...

no mitäs hittoa miks et :<<

veerasofia kirjoitti...

Nii oli! Ja et oo epäonnistunu missää kuvas, ihana oot kaikissa <3

Noora kirjoitti...

pyhpah veera :p !