12. kesäkuuta 2012

Graduation 2012

itehän en siis valmistunu mutta olin kavereiden kans siellä. oli ihan kivaa, paljon ruokaa ja puheita ja sitten lopussa ihmiset otteli kuvia ja siellä oli DJ mutta ei kukaan oikeen jaksanut tanssia kun kaikilla oli kiire after partyihin.. Ja täällä ei oo valmistujaiset niin iso juttu kun esim. USA:ssa, ihmiset yleensä menee ihan kaveriporukalla, koska se on hauskempaa!

grad0

mun eka hostäiti laitto mun hiukset! En oo ikinä ennen oikeen saanu kiharrettuu mun hiuksia, koska ne ei vaan pysy (ei kyllä pysyny nämäkään)

grad14
Lindsey, niin ihana tyttö :)

grad13
Kari

grad10
Erin&Nelson , nauretaan aina Nelsonia kun se ei ikinä kato kameraan :D Nelson muutti Australiasta Kanadaan kun se oli 11, niin sillä on kiva aussi-aksentti!

grad7
Mattias! Se on asunu Kanadassa nyt 3 vuotta, mutta muuttaa ens vuonna takasin Tanskaan. Se on niin pölö kun se aina sanoo 1,2,3 suomeksi ja sitten kaikki kirosanat haha!

grad6
Faven :)

grad1
Myles! Oli niin outoo nähdä sitä, kun se asuu toisessa kaupungissa, mut oli tullu Edmontoniin, yhen tytön deitiks ja se tyttö oli kysyny Mylesista multa niin nauratti vähän haha

grad12
Mr. Hackett, mun lemppari ope :)

grad9
" Haluun nähdä vihaa " Erin, voisit yrittää vähän enemmän...

grad8
ja sitten vähän kivampi kuva meistä :)

grad5
Yasmine!

grad4
Katya, tää tyttö on ihan hullu!!

hmm, en oikeen tiiä mitä kertoisin, kun tosiaan ei ollu mitään ihmeellistä, ihmisillä vaan oli hienot puvut ja meikit ja kampaukset ja sitten syötiin ja kuunteltiin puheita, niinkuin sanoin jo :)

 mulla kohta lähtö kotiin, mutta sitä enne pitäis vielä mennä kanootteilee vaihtareiden kanssa, pakata kamat ja nauttia viimisistä päivistä täällä!