27. tammikuuta 2012

Jasper


on ollu vähän hiljasta..

mutta pari viikkoo sitten oltiin vaihtareitten kanssa Jasper - nimisessä paikassa laskettelemassa. Kuultiin et sinne ois kanssa tulossa yliopisto vaihtareita ja oltiin ihan innoissaan et jes jos siel on vaihtareita meiän maista. No mentiin bussiin ja kaikki oli kiinalaisia.. Matka oli tosi ihana ja hauska. Syötiin, lasketeltiin ja pidettiin hauskaa! Lauantaina oli tosi hyvä sää, mutta ihan viimisellä tunnilla ennen ku lähettiin tuli ihan järkyttävä sumu, eikä nähnyt eteensä. Sunnuntaina oli sitten -40 ja oli ihan tuskaa lasketella. Ei sitten kauheen montaa laskua laskettu vaan oltiin turvassa sisällä meidän kaakao kuppien kanssa! Koko matkan väsytti koska valvottiin kauan ja ja herättiin aikasin. Yöllä katottiin mm. Duudsoneita. Japanilainen (blondi!!) vaihtari on ihan ykkösfani ja se sanoo että se haluu tavata noi kaikki ja opetin sille suomee et miten sanotaan moi ja kiitos, et se voi sanoo niille kans :) mutta kuvat kertoo enemmän kun tuhat sanaa, joten kuvia tiskiin.


 ps. Haavisto presidentiksi!

3 kommenttia:

Helmiina kirjoitti...

heei ihana postaus:) mut mulla olis pari kysymystä eli ööö että ootko vieraillu missää muissa provinsseissa ku Albertassa tän puolvuotisen aikana?:) ja sitten onko Kanadassa se amerikkalainen snow day eli kun tulee lunta niin on koulusta vapaapäivä?:D

Noora kirjoitti...

Helmiina - kiitän! En oo vielä vieraillu, mut oisin ainaki pari kertaa menossa British Columbiaan Vancouveriin ja sit jonnekki muualle :) ja esim. meiän koulussa ei ollu mut mun kaveri joka asuu kaks tuntii edmontonista etelään niillä oli yks päivä -40 astetta nii niitten ei tarvinnu mennä kouluun :D et riippuu varmaanki aika paljon missä on!

Anne kirjoitti...

Upeita kuvia. Varmaan taas yksi hieno kokemus lisää!