2. joulukuuta 2011

Movember is over

 se tunne kun pikkuhiljaa ymmärrät mitä Kid Cudi laulaa ilman et katot sanoi!!

November, paremmin täällä tunnettu Movemberina loppui ja vaihtu joulukuuhun! Movemberin ideana oli siis kaikkien niitten kenellä naamassa karva kasvaa, kasvattaa viikset miesten syöpäsairauksien vuoksi. Ja meiän koulu myi kans tytöille (ja niille kenellä ei parta viel kasva) semmosii leikki viiksii ja rahat lahjotettii syöpäsäätiölle. mullakin on nyt omat kiharat viikset :)


Viime perjantaina olin semmoses Showrunners - konferenssissa, mis oli pari puhetta ja sit jotain ryhmätöit ja olin mun koululaisten kans samas ryhmäs. Ihan kiva päivä, mut vähän pitkä vaan. Ne puheenpitäjät vaikutti muhun kaikista eniten. Eka puheenpitäjä oli ollu monta monta vuotta kodittomana ja se kerto niitten arjesta. Sil on ollu 3 vuotta oma koti ja nykyään naisystäväkin. Pisti oikeesti miettimään kuin hyvin asiat itellä on. Ja sit toinen oli ollu sotilaana Afganistanis ja se oli miinan räjähdyksen seurauksena menettäny molemmat jalkansa ja se oli vissiin eka ihminen kenel yritettiin semmosii 50 000$ tekojalkoi. Ihan paras tyyppi, se kerto vaa kaikkii vitsei ja suhtautu tosi hyvin kaikkeen mitä sil oli tapahtunu ja se aikoo viel mennä takasin. Meiät jaettii kans pienii ryhmii ja sit lähettii ympäri kaupunkii tekee semmosii hyväntekeväisys juttui, niin meiän ryhmä meni semmosen vähänniinku uuden turvatalon seinii maalaamaan. ja sitte ku mun piti ottaa Erinin kans Ross Sheppard edustuskuva niin joku tuntematon tytö hyppää kuvaan. ärsyy


Ja lauantaina oli niin hyvä päivä, menin illalla mun kavereitten kanssa tanssipartyihin, jotka pidettiin METROSSA. Oli ihan sairaan siistii vaa vilkutella kaikil asemil ihmisil ku meil siel oma dancevaunu mis kaikki Dj:t ja valot. Niin se tosiaan liikkus!

Sunnuntaina näin mun ekaa perhettä ja koristeltiin joulukuusi! Mul on niin ikävä mun pikkuveljee :(

Ja tääkin viikko on taas melkee ohi. Vietin maanantain ja tiistain kotona kuumeessa poikien kanssa. Ne jaksaa piristää päivää! meiän kissa oli koko ajan jossain piilossa nii en saanu siitä kuvaa.

tääl on muuten ihan jees sää. pyörii siinä 1-4 asteen paikkeilla ja kaikki sanoo mulle et yleensä tääl on jo -20-30 astetta. Että kyllä kelpaa!

mun kaverit on kivoi ku halus ottaa mut niitten Graduation kuvaan:)

1 kommentti:

Lina-Lotta kirjoitti...

palkitsin sut liebster blog awardilla, käy kattomassa tarkemmin blogistani miten toimia! :)