24. marraskuuta 2011

Don't smile, do your workout! Noora stop smiling

otsikko tulee siitä ku mun Sport Performance opettajat aina tekee pilaa musta, kun hymyilen kuulemma koko ajan ja nyt ne joka tunnil heittää läppää et älkää hymyilkö ja sit ne kattoo mua ja sanoo mul viel eriksee et noora älä hymyile. joo "hehheh" Ja sitte Mr. B aina kiusaa mua jos oon ollu pois et " Oh Noora you are still here, I was thinking that you went back to Finland" ja mitäs viel. Ainii " I had Swedish exhange student once. I hate him" mut onneks mä oon niitten lemppari:)

Voisin alottaa viime perjantaista. Viiminen päivä McDonaldseilla. Mun hostit oli järjestäny mulle "goodbye - partyt " mis oli mun hostvanhempien sukulaisia ja sitte mun vaihtarikavereita Amanda ruotsista, Xavier Ecuadorista ja Humberto Braziliasta. Katottiin Napoleon Dynamite, sitä ei pysty kattomaan ilman et tuntis suurta myötähäpeää, pelattii jotai ihme kortti pelii mis kukaa ei tajunnu ees sääntöi ja syötiin ja simmotti. Oli nii kivaa, mut samal haikeeta. Ja mun veli oli iha innoissaa pojist :D

Lauantain heräsin äkkii pakkaamaan ja joo tässä tulos..


mun hostisä viel vitsaili laittamal mun veljen autonkatolle ja tuli sanoo mul et sul on nii paljon tavaraa et Grayson joutuu matkustaa katol. Ja pikkunen viel usko sen oivoi:( Illalla menin kattoo Xavierin ja Humberton kans Paranormal Activity 3 . En ymmärrä miten joku ei saa viikkoon unta sen jälkee, ei se nyt ollu mitenkään pelottava. Tai siin oli paljo kohtii mis pelästy mut en tiiä sitte.

Muutto Lehmaneille oli oikeestaan tosi rankka aluksi. Oli hirvee ikävä ekaan perheeseen ja nää on tietty erillaisia. Hyvä ja mukava perhe. Täällä on 2koiraa ja 1 kissa ja 18 vuotias hostveli ku vie mut joka aamu kouluun! Tullaan onneks hyvin toimeen, vaik se on vähän erityyppinen kun mä! Ja se latas mulle leffoi jee ja The Big Bang Theoryn tuotantokauden! Nyt on kaikki kuitenki jo tosi paljon paremmin, busseilen mun joittenki kavrujen kans kotiin ni se on kiva. Ainiin ja taisin unohtaa mainita, et pysähdyn joka päivä west edmonton mall:iin mis vaihdan bussii. Ei hyvä juttu sit ollenkaan.


mul on kans hostsisko ku on nyt Brasiliassa, niin se sano mulle et lue tää kirja ja oivoi, oon ihan koukussa. Tos on yli 300 sivua ja en muista koska mä oisin viimeks lukenu kirjan muuttaku koulussa. Oon kans sika ylpee et ymmärrän ton idean ja suurimmaks osaks kaiken mitä luen. Ja varmaan kertoo ihan hyvin sekin jo et oon puoles välis ja oon lukenu tota 4 päivää!

pakko sanoo et jos mun pitäis syödä jotain juttuu mun koko loppuelämä niin tos yllä ois vastaus. epäterveellistä, mut niiin hyvää!

Mulla on tositosi kiva viikonloppuna edessä ja pian oon menos kans toivottavasti Calgaryyn vähän ikävimmissä merkeissä. Mun vaihtarikaverilla todettiin täällä leukemia ja se on nyt sairaalassa ja lähtee joulun jälkeen takasin kotiin. Oon ollu tän takia tosi huolestunu tästä tytöstä ja välillä on ollut tosi huono-olo tän takia. Mul on kans ollu täs lähiaikoina ihan hirvittävii päänsärkyi, mut ne varmaa oli vaan stressin takia.

Hyvää yötä, meen viel hetkeks lukee tota kirjaa, oikeesti suosittelen kaikil, en muista millo viimeks oisin innostunu jostai näin paljon!

15 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Haha, oot valinnu kyllä oikeen kirjan ;) Ja millaset karkit siellä muute on, erooko paljon Suomen? (en toki oo läski tai mitää :D)

Mut eikä, vähän kauheeta, leukemia... Noin nuorella :( Onkse tosi paha sit?

Anonyymi kirjoitti...

Noihan on ruatsalaisia karkkeja! Sovit vaan Amandan kanssa treffejä Södertäljeen tai pyydät sen sun kotiin niin voit noita aina sitte syödä samalla..

Henna kirjoitti...

Aaaa voi vitsi, näit on aina nii kiva lukee ku jaksat kirjottaa noin pitkii juttuja! Hui kui hirveet toi ku tolla sun kaverilla on leukemia :(( Koita pärjätä <3

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Oon seuraillu tätä sun blogia nyt vähän aikaa ja päätin vihdoin ja viimein kommentoida :)) Nälkäpeli on ehkä paras kirjasarja ever <3 Luin kaikki kolme kirjaa viikossa :D Elokuvaa odotellessa. Vähän kauheeta toi leukemia... Kaverillani on kans se ollut, mutta onneksi parani. Tsemppiä sinne!

Henna kirjoitti...

hahahhaha Napoleon Dynamite <3 Tollasta tää meno tääl idahos on!

Noora kirjoitti...

Henna - ahahahahaha!!! Piirtääks pojat sullekki nättei kuvii ;) ?

Anonyymi kirjoitti...

Ollaanko samaa mieltä? Täällä Kandassa on surkeammat karkit kuin Suomessa. D: Minun ja erään Ontariossa asuvan suomalaisen tuttavani mielipide.

Tänne tullessani toin fazerin suklaalevyjä, sääli että ne on syöty jo aikapäiviä sitten... Pomoni täällä muuten tykkäsi salmiakkisuklaasta.

Noora kirjoitti...

voi vitsi olin kirjottanu pitkän kommentin ennen hennan kommenttii mut se ei sit näköhään koskaan tullu.. mutta joo:D

Maija - toi kirja on kyl ihan sika hyvä, en vaa voi lopettaa lukemist (syytän tota ku oon aamusin nii väsyny) ja joo todellakin, tääl ei oo melkee mitää hyvii eisuklaa karkkei, paitsi noi on niiin hyviä! niin ja yleensä tääl on just jotai Kitkattei, Smartiesei yms. ja sit ällöi peanut butter karkkei mitkä on vaan ällöi ja pahoi hyihyi!
Ja joo onhan se :( mut onneks täl tytöl on nii positiivinen asenne elämään, et uskon sen paranumiseen 100% !

Anonyymi - Moi iskä:D noi on Kanadalaisia! Ja ei huolta lupaan sulle et matkustelen tän jälkeen vähän useemminkin ruotsiin, niin on sitte jotain mihin voit lahjottaa mulle rahaa:)

Henna - jeje, hyvä et tykkäät! tykkään ite nii pal kirjotella tänne kaikkee:) ja joo onhan toi kamalaa! kiitos:)

Anonyymi - tuun hyväl tuulel kommenteista voin sanoo! Onks noi suomennettu? mul ei oo mitää hajuu, en meinaa oo kuullu niist enne. En jaksais odottaa leffaa! nii on :( hyvä et parani, en taho kellekkää mitään tommosii pahoi sairauksii, ne on surullisii asioit!

Yuukkis - Nii on! En tiiä mut ikävöin kaikkii irtokarkkei ja kaikkee. ei nä ees oikeestaan syö samal taval karkkii ku mä suomes. Ees pikkulapset! Joo täälläkipäin jotkut tykkää salmiakista :) mut ei oo jäljellä enää yhtää, höh.

Sarkku kirjoitti...

Mukavasti tavaraa :D Oot jo varmaan aikasemmin kertonu, mut monta kertaa vaihat perhettä tän vuoden aikana?

Aattelin tulla päivittää tätä mun tilannetta (se ujo joka aikoo tutustua paremmin vaihtareihin) Vaihtareille oli järkätty pikkujoulut ja menin mukaan.Pääs hengaa niitten kaa ja tanssittiin ja laulettiin. Juttelinki pikkasen vaihtareiden kaa. Oishan siinä voinu enemmänki höpistä, mut hauskaa oli :)

Mari & Sanna kirjoitti...

Nälkäpeli on aivan ihana :)
Muista käydä kattoon ku se tulee ainakin maaliskussa suomeen elokuvana, varmaan samoihin aikoihin sinnekkin =)

Anonyymi kirjoitti...

ihana postaus:)!

Anonyymi kirjoitti...

En mä mitään lahjoita rahaa, Noora! Mut kyllä sä sinne Amandaa morjestaan pääset, ei se siitä jää kiinni! (vaikka mä näköjään aina jäänkin "kiinni"..).

Noora kirjoitti...

Sarkku - joo vähän on kerääntyny kyllä.. Ja siis mul on 4 pitkäaikast perhettä, ja mul on ollu jo 2 lyhyttä et tää on vähänniinku neljäs perhe :D ja sit ku koulut loppuu nii muutan viel loppuajaks mun counselorin luo:) mut oon asunu niitten kans kyl jo viikon! heii mahtava kuulla:) must vaihtarit on semmosii ihmisii kehen on niin helppo tutustua!! keep going girl :)

Mari&Sanna - nii on!! Ja varmasti meen, mut nyt ku rupesin aattelee ni ehkä en haluukkaa et se tulis nii äkkii ku sit ois enää joku 3-4 kuukaut tääl jäljel, hui!

Anonyymi - kiitos:))

Iskä - hyvä juttu! kyl mä nyt sut tunnistan:)

victo-kl kirjoitti...

moi,

sulla on ihana blogi. Anteks "in adavance" jos mut suome ei ole niin hyvää. Mä opiskelen suomea. Haittako se jos minä lähetin sulle facebookiin koitta "friend request".

Hauskaa vuotta Kanadaan :)

Noora kirjoitti...

victo-kl - kiitos paljon!! sun suomi on tosi hyvä :) ei haittaa yhtää, oli niin kiva kuulla susta! ja nähään sitte suomessa ;) ja kiitos paljon pidän hauskaa täällä! Ilmottele jos tuut Edmontoniin päin:)