9. syyskuuta 2012

Hyvästi

Vihdoinin saan hetken aikaa kiireseltä elämältäni (pakkoa pysyä kotona, koska olen kipeä) ja saan annettua blogilleni arvoisensa päätöksen.

Suomi elämä tuntuu jo aika normaalilta, koulussa sujuu hyvin uusia kavereita tullut ja muutenkin elämä rullaa oikeen hyvin. Suomi ei vieläkään suju ihan toivotulla tavalla (innokkaana odottelen äidinkielen esseitä yms.) mut kaipa se kielioppi tulee sitten ajallaan. Oon vihdoin täyttänyt 18 ja nyt mua kohdellaan onneksi vähän enemmän aikuisena. Ihanaa :)

Matka Kanadasta Suomeen sujui erittäin hyvin, mutta väsyneesti. Oli ihana nähdä oma perhe ja käydä hesellä ekaa kertaa. Kaikki nauro mulle kun täällä kaikki tuntuu vaan niin kovin paljon pienemmältä (autot, ruuat KAIKKI ;D )

Itse oon huomannut, että oon muuttunut tosi paljon sosiaalisemmaksi. Puhun välillä vähän liiankin kovaa ja suu käy lähes taukoamatta..

Ikävä Kanadaan on aina ja se ikävä pysyy. Kävin ottamassa tatuoinnin, joka liittyy osaltaan Kanadaan ja osaltaan siihen, mitä mun elämässä tulee myöhemmin tapahtumaan.

Jätän tän blogin tänne muistoksi itelleni + toivon, että tulevat vaihtarit löytäisi tän ja sais täältä apua. Oon niin onnekas, että oon saanut viettää vuoden Kanadassa, enkä vaihtais tätä vuotta mihinkään.

Kiitos kun ootte seurannu mun blogia ja kiitos ihanista kommenteista :) on muuten hassua kun välillä jotkut on tullut ihan randomisti sanomaan, että hei etkö sä oo se Noora kuka oli Edmontonissa :D eimut oikeesti, kiva kun tuutte :)

Tsemppiä kaikille tuleville vaihtareille, oon niin kateellinen teille ! Jos ikinä tulee jotain kysyttävää, nään teidän kommentit kyllä täälläkin, mutta muhun voi ottaa yhteyttä sähköpostin kautta: nooraeveliina@hotmail.fi   tuun mielelläni juttelemaan ihan mistä vaan ja autan parhaani mukaan!


Peace and love everyone,
Noora

8 kommenttia:

Vaula kirjoitti...

kiitos paljon hyvästä/ mienekiintosesta bogista, itelle oli ainakin paljon apua vaikka loppujenlopuksi täysin päinvastaselle puolelle maapalloa päädyinkin.

ellaa kirjoitti...

kiitos sulle blogista!:)

Anonyymi kirjoitti...

huippu blogi ! millasen tatuoinnin siis otit ? entä onko miten sun vanhat kaverit, onko ne niinku et ois ikinä lähtenykkään vai ootteko vähemmän läheisii nykysi ? mut anyway, kiitän tästä blogista !

Noora kirjoitti...

Vaula - oleppa hyvä :))kiva kuulla!

ellaa - ole hyvä :)

Anonyymi - mun jalassa on seittemän semmosta pientä kyyhkystä ja sillä isoimmalla kyyhkysellä on vaahteranlehti suussa :) ja on silleen ku en ois ikinä lähtenykkään, meiän välit on oikeastaan parantuneet tosi paljon ja semmosten kaverien kanssa ku en ehkä oo ees jutellu niin paljon on tullu paljon läheisimmiksi :) oleppa hyvä vaan, kiva että tykkäsit!!

Anonyymi kirjoitti...

Thanκs. The PCC is really a top priority and thеre haνе been
some excitіng ԁevelopments the past few days. We're certainly getting nearer.

Feel free to surf to my blog :: Green smoke Electronic cigarette review

Olgun sohbet Odaları kirjoitti...


lez sohbet &
gabile gay ara sohbet &
sohbet odalari &
chat siteleri &
cinsel hikayeler itiraf sitesi
itiraf sitesi &
gay chat gabile &
chat almanya sohbet &
erotik cinsel sohbet &
cinsel chat sohbet &
denizli chat &
chat sohbet &
gabile lez sohbet odaları &
türkiye sohbet çet odalari &
lez cinsel sohbet &
dul bayan sohbet &
yes good pics admin yeah <3 ;)

Anonyymi kirjoitti...

I’m not that much of a intеrnet reаder to be honest but
your blogs really nіcе, keeρ it up!
I'll go ahead and bookmark your website to come back later. Many thanks

My site: v2 cigs Reviews

Anonyymi kirjoitti...

You most likely maintain all your tax returns and property home loan documents inside of a particular folder and in a spot you are aware of where
to seek out whatever you may need.

Also visit my page - bowflex dumbbells 552