28. kesäkuuta 2012

" Canoe Trip "

viimiset 10 päivää meillä oli siis vaihtareitten "kanootti retki". Joessa se vesi oli kuitenkin ihan liian korkeella + se meni niin lujaa ettei pystytte menee sinne ollenkaan. Tehtiin kuitenkin kaikkee muuta kivaa ja ei niin kivaa haha. 8 yötä teltassa ja pressun alla, joka päiväsessa kaatosateessa kasvattaa luonnetta ja ärsyttää aivan sairaasti! seura oli parasta ja tehtiin kaikkee ihan hulluu mitä en koskaan tuu enää tekemään mm. kiipesin vuoren huipulle (ei ollut mikään helppo homma ja melkeen kuolin kun kunto loppus) mut sitten kun sinne pääsi niin maisemat oli kyllä niin huikeet. Mä oon nyt koko aika kiireessä ja koko ajan menossa johonkin, 12 päivää jäljellä ja pitäis viel pakata kaikki kamat apuaaaa!! suomi ei suju yhtään ja muutenkin jännittää ihan kamalasti oottekohan jo unohtanut mut :) mä en tiiä ehdinkö tänne enää kirjottelemaan ennen kun palaan kotiin, mutta jos en niin kotona kerron tarkemmin meiän matkasta ja viimisistä päivistä täällä!

ps. tein joskus aikoja sitten semmosen kysymys jutun, elikkä ajattelin että voisitte laittaa taas kaikkia kysymyksiä tulemaan, niin vastaan niihin. uskon et siel on monia ketkä sais siitä apua!!

pps. olin tän näkösenä koko viikon! enpähän ainakaan kastunu ;)


6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

sun blogis on ihan huippu. tällä pitäis olla niin paljon enemmän lukijoita, mutta ehkä ihmiset ei oo löytänyt tänne. sä oot kyllä niin ihanan iloinen ja positiivinen ihminen, toivotaan että mä osaan ajatella kaikesta yhtä positiivisesti ens vuonna kun itse oon kanadassa:)

Noora kirjoitti...

Anonyymi - kiitos paljon :) haha, no toivotaan, et ihmiset on saanut apua tästä! ja eihän se aina mitään ruusuilla tanssimista ole, mutta nyt kun katon mun vuotta Suomesta jälkeenpäin, oli kyllä mahtava kokemus!

Anonyymi kirjoitti...

olis kiva kuulla miten sun kotimatka suju :--) ja minkälaiset fiilikset oli lentokentällä kun lähit yms..(=

Anonyymi kirjoitti...

kerro kuulumisia :)

Bea Cesilia kirjoitti...

Jep upee blogi löysin vast äske paikan mut kuiteski :) Ite oon aina vaihtariks halunnu, vähintään kielimatkalle mut ois hienoo lähtee johonki ulkomaille opiskelee englantia tai espanjaa. tiellä tässä on tällä hetkellä neuroottiset vanhemmat mut onneks kerkeen vielä (: derechodeber.blogspot.fi ps. Lupaan liittyy lukijaks elokuussa jos vielä muistan sen, ku nyt oon kännykällä eikä se onnistu ku en nää gadgettei..

Olgun sohbet Odaları kirjoitti...


lez sohbet &
gabile gay ara sohbet &
sohbet odalari &
chat siteleri &
cinsel hikayeler itiraf sitesi
itiraf sitesi &
gay chat gabile &
chat almanya sohbet &
erotik cinsel sohbet &
cinsel chat sohbet &
denizli chat &
chat sohbet &
gabile lez sohbet odaları &
türkiye sohbet çet odalari &
lez cinsel sohbet &
dul bayan sohbet &
yes good pics admin yeah <3 ;)