20. maaliskuuta 2012

Orientation weekend videos!

joo toi mun suomen "kansallispuku" on ihan vaan vitsi :D ja jos mietitte mitä tapahtu amandalle (ruotsi) niin semmosta vaan et älkää pliis ihmiset leikkikö semmosta pelii mis yrität laittaa saippuaa/paravaahtoa/sheivausjuttua toisen naamaan!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oon aina aattellu et jätän kommenttii ja nyt teen niin!:D Joo se ei oikeen kansallispukuu muistuttanu mut olit toosinätti =) Ja miten partavaahtoleikist voi tulla tollast jälkee... (:??

Emma kirjoitti...

wou vähäks teit on paljo! onks tos niinku monta districtii vai vaan yks?

Noora kirjoitti...

ano - haha rohkeesti vaan! joo ei oikeen XD sinne päin! no siis e vähän pelaili ranskalaisen vaihtarin kans ja ranska koitti kampata ja ku amanda on ihan hirmu laiha niin sen polvi popped out eli meni sijoiltaan tai jotain :(

emma - haha ei meit oikeesti oo tos on lähes kaikki vanhat ja uudet rotary vaihtarit kans :) ja se on vaan tän piirin!

Anonyymi kirjoitti...

Tällee vähän vanhempana kommentoijana tuli hyvä fiilis susta ja suomen lipusta! Anne

Tytti kirjoitti...

siis mitä tuolle amandalle on käynyt? ilmeisesti jalka vähän päreinä mutta..?

Noora kirjoitti...

tytti - se ja ranskalainen vaihtari pelas semmost "meiän" pelii mis yrität saada saippuaa toisen naamaa ja sit ranskalainen jotenki kamppas vahingos ja ku amanda on nii laiha ni sen polvi meni jotenki pois paikoiltaa ja se ei pystyny liikkuu tai mitää ja sit piti soittaa ambulanssit ja se meni sairaalaa. mut se on onneks ihan okei ton tuen kans nytte :)