2. helmikuuta 2012

okay

pienta paivitysta et nyt en oikee tiia mita teen koska mun kone ei mee nettiin taala. Vois menna muuten nettikahvilaan mutku mun koneen akku kestaa n. 2 minuuttia niin sekaan ei onnistu :( ja en jaksa kirjottaa kun ei oo suomalaisii kirjaimii taal enka saa kuvii lisattyy..

ja mun perheessa menee tosi hyvin, ma vaan nauran ihan sikana joka paiva mun iskan kanssa. siis en ees tiia miten se saa joka asiast niin hauskan :D aamusin kuunnella tekno/dance musaa matkalla kouluun ja mun isa vaan sano et " joo ma en oo tullu viel kaapista ulos et kuuntelen tata kanavaa " sitte tanaa se tuli hakemaan mua ja sit ku en heti huomannu sita se veivas ikkunan auki ja huusi ihan taysil : HELLOOOOOOU . ei siis ei kuulosta hauskalta mut en vaa kesta, se on niin hauska!

ps. tanaan alko mun kakkos jakso ja jos oon ihan rehellinen nii en oo ikin ollu nain onnellinen koulussa :) ehka nyt on vihdoin mun aika siihen "elaman parhaaseen vuoteen"

5 kommenttia:

Roosa kirjoitti...

Ihana kuulla et siel menee noin hyvin ja et sul on mukava perhe ! :)
Onks siel muuten lunta ja pakkasta?

Noora kirjoitti...

Roosa - :) ! Ja siis joo mun pitiki sanoo et sää tääl on aivan ihana!! plussan puolel ja aurinko paista joka päivä. Muutenkaan tääl ei sada ikinä nii kyllä kelpaa! Ja joo on tääl ihan vähän ja neki sato tammikuun alussa eikä oo sen jälkeen tullu lisää :) varoteltii et valmistaudu elämäs kylmimpää talvee , tääl mä painanut "pahimpana" aikana melkeen kesävaatteissa :D

Sarkku kirjoitti...

Aaa mahtavaa kuulla että menee hyvin! Ja aw ihana perhe siulla :)Nii ja onks sulla sitte uudet aineet tos kakkos jaksos?

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kuulla että sulla menee nyt noin hyvin! Niinhän se kuulemma usein menee että loppuun kohti mennessä vaan vaihtovuosi paranee. Nauti : )

Noora kirjoitti...

Sarkku - joo on uudet! mä voisin kertoo niist pian :)

ano - oot oikeessa! ja todellakin ;)