3. tammikuuta 2012

Christmas&Hockey

Jouluna 24 päivä skypetin siis kotiin ja menin kanssa mun kaverille Erinille syömään. Sen vanhemmat on ottanu jotain kokkikursseja ja menukin oli ihan sen mukanen. Me saatiin oikeen paperit kotiin et mitä kaikkee ollaan syöty, koska ei sitä muuten muistais. Meillä oli siis 5 aterian(?) päivällinen. Ja voin sanoo et vähän olin suu pyöreenä niistä ruuista mitä söin.


nauran tälle kuvalle mun koko loppuelämäni :D
joululahja suomesta: karkkia, lehti, Suomi - paita ja sitten mun mamma oli tehny mulle huivin, mikä on maailman hienoin ja mun perhe oli ostanu mulle nominationin ja yhen Kanebo 38 riparin mitä ei myydä täällä. kai

joulupäivän aamun olin ihan kotona. avattiin joululahjat ja mun eka joulusukka jee! Syötiin köyhii ritareita ja skypetettiin mun siskolle Brasiliaan. Sitten mäkin skypetin vielä hetken kotiin ja mun ihanille kavereille Karolle ja Sofialleasiat kotona tuntuu olevan lähes samallailla, ellei vähän pahemmin (lopettakaa ict:eily)


illalla menin mun nva:n perheen kanssa viettää joulua ja siellä oli kans yks mies kun oli suomessa vaihdossa 20 vuotta sitten. Oli niin kiva jutella suomea ja sil oli vielä Pohjanmaan aksentti :D olihan se aika huvittavaa. otin kuvia huimat 1 kappaletta ja seki mun ikiomasta joulusukasta minkä sain. laiskotti vissiin. ruoka oli ihan ok, mut tuli kyllä ikävä meidän oman perheen joulujuttuja! mut mun sukka on söpö noi sano et kun ne näki sen nii tulin heti mieleen!


Hyppään nyt keskiviikkoon kun kävin mun ekassa host perheessä viettää myöhästä joulua. Sain lahjoja ja näin mun veljee, syötiin suomalaista täytelakua ( taino ehkä 1/3 siitä pussista kun mun hostäiti oli avannu sen ja jääny koukkuun ja söi ne melkeen kaikki haha)

" Noora säiks sä teltan joululahjaks äiti miksen mä saanu?? "


Mut joo tosiaan sain ihan kivoja joululahjoja , parhaimpina varmaan liput jokaseen pikkuleijonien peliin ku oli täällä Edmontonissa. Harmi kun ne on nyt Calgaryssä.

Maanantaina oli Kanada vs. Suomi. Venla tuli meille pariks yöksi ja mentiin sit kattoo pelii. Voin sanoo et oltiin hieman julkkiksia siellä. Ja en kerro mitä kävi kun suomi teki sen ainoon maalin tossa pelissä... Ja tiistaina oltiin shoppailemassa koska oli Boxing week!

 muutaman kerran kävi niin et joku jantteri hyppää kuvaan, heittää käyntikortin ja sanoo et taggaa mut facebookissa
 mun ja venlan eka ja ainoo pipari täällä. sekin hajos :( ja kumpikaa ei halunnu syödä tota päätä (mut älkää huoliko sekin hävis sitten myöhemmin ettei jää pilaantumaan)

 mutta joo. täällä vielä lomailen viikon verran :) ja myöhemmin lisää kuvia pikkuleijonista ja ehkä uudesta vuodesta!

7 kommenttia:

Henna kirjoitti...

yhyy oonko ees kateellinen ku olit päässy kattoo pikkuleijonii!! Telkkarista ku kattoo nii se ei vaa oo sama asia :D

Sarkku kirjoitti...

Vähänkö upeeta et pääsit näkee noi pelit livenä! :o

Noora kirjoitti...

Henna - heh :) joo no ei tosiaan oo sama, se fiilis siellä on niiiin jees! nimim. murjotan kotona ku joudun kattoo pelejä telkusta haha

Sarkku - Joo yks elämän semmosii juttui mitä ei varmaa enää pääse kokemaan, en kyl koskaa unohda :)

venla kirjoitti...

oli kyl ihanat pari päivää sun kaa ! :) mut en pääse yli siit suomen maalist.....

Noora kirjoitti...

venla - nii oli <3 tuu pian tänne :) tai mä sinne! joo mut ei kerrota kellekkää..

Anonyymi kirjoitti...

Hei sun suomipaita on ihana! Mista sun perhe loys sen? (:
Ps. Kyl maki haluisin naha pikkuleijonat livena.... :D

Noora kirjoitti...

anonyymi - eipä mitään hajua sun täytyy kysyy mun iskältä :D mut veikkaampa et jostain jääkiekko kaupast kun toi on "virallinen kisapaita tai jtn. :D "