12. joulukuuta 2011

siwa on kiwa

luitko väärin? niin mäki..


siwa on kivsu mut mun lähikauppa on kans ihan jees. rakas west edmonton mall, kun mulla on sut mul ei oo ikin huolta mihin sitä rahaa vois pistää. tosiaan vähän hävetti ottaa näit kuvii kun yleensä vaan turistit on kamerat kaulassa. Toi Chinatownissa oleva T&T on ruokakauppa mis on aasialaist ruokaa ja kaikki tuoteselosteet ja nimet on kiinaks/japaniks/mandariiniks/pilipali kielel kirjotettu. sillon kun oltii viimeks kaikki vaihtarit Edmontonissa niin mun parit aasia kaverit sekos tuol hieman. no mut nii mäki jos löydän pandan lakuja tai niit ohuit näkkileipä juttui. mut ne on SUOMESTA.

mun piti kertoo kans perjantai illasta/lauantaista mut mun kone vetelee viimeisiään (= on luksusta jos saan pidettyy facebookkii ja kuunneltuu yhen biisin ilman et se katkee joka 10nes sekuntti) eikä bloggerikaan toimi ihan toivotulla tavalla niin taidan painuu nukkumaan, kerään vähän hermoja ja palata asiaan huomenna!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oon nii kateelline noil kaupoil tuol aaaaaaa american apparel ja yhyy :(

amandaaaaa kirjoitti...

awe c'mon, was this on sunday? i was there too. we totally could've meet. dang it. haha

Noora kirjoitti...

Did you? I was there Sunday and Friday :D but we need to hang out soon anyway!! Maybe next weekend. And I could also write in English to you if you are reading this:) or maybe Swedish lol

ano - hehe ;)

amanda kirjoitti...

ahhaa i'm sure you're spending most of your days at the mall. Yes! let's do next weekend. i need some exchangestudents right now!!!!

Noora kirjoitti...

It's bad tho haha! Yes me too :)