12. marraskuuta 2011

x-mas is here

sain ihan hirveesti kommenttia kun kirjottelin, ettei kaikki ollu ihan hyvin. kiitos:) älkää huolehtiko turhia, kyllä mä täällä pärjään!

asiaan. joulu on täällä jo, kaupoissa soi joululaulut ja kivat koristelut niin ulkona ja sisälläkin. lahja-idea - mainoksia tulee postiluukusta sitä tahtii et menee kaks tuntia niitä lukiessa ja kohta alkaaki sitten muovijoulukuusten tuonti sisätiloihin! oltiin yhessä niin söpössä kaupassa, näätte vähän et mimmost meininkii täällä päin!oltii kans elokuvissa kattoo Puss In Boods, haha oli hyvä! kuvassa mun uus kavru

oltii yks päivä ostaa ruokaa, costco nimises kaupas ja ai että kun naurettiin mun äipän kanssa, koska siel kaikki on ihan järkyttävän kokosta.. saatiin mukavia katseita ku me vaan nauretaan siel ja mä mun fancyn kamsun kans kuvailen! miten ois neljä litraa majoneesia tai 90 rullaa vessapaperia tai kenties karpaloa mehua muuta lasillinen? kuka ees tykkää karpalomehusta...


 loppuun voisin viel pläjäyttää, erittäin onnistuneen kuvan mun kaverin synttäreiltä!

 tänään on kanadan veteraanien muistopäivä, eikä meillä ollu koulua. huomenna oisin menossa vaihtareitten kanssa Rodeoon ja sitten saksalaiselle Saskialla yöksi ! yöllä kans pitäis tulla 2cm lunta, saa nähdä miten käy. Tääl ei oo muuten ikinä ennen ollu tämmöst kelii, ettei viel olis lunta, just mua varten! niin ja tost biisistä viel sen verran et älkää tuomitko, eka oikeesti hyvä joululaulu!!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihana postaus!

Milla kirjoitti...

mäkii kävin costcossa yks pv! tykkään kyl niitten jättikakuista;)

Noora kirjoitti...

anonyymi - säkin olet varmasti ihana!

Milla - haha se on oikeesti nii hauska kauppa, nauroin siel nii paljo :D

Henna kirjoitti...

Mäki tahdon jo joulun! Tääl on viel nurmikko ihan vihreenä :(
Toi sun "pikkuveli" on ihan ylisöpö, ihanat kikkurat! <3
ps. toi biisi on ihan ykkönen :)

Noora kirjoitti...

Henna - eii tykkään joulust mut tää tuli jo ihan liaan aikasin, oon niin kyllästyny jo joulubiiseihin et huhhuh:D onhan se aika söpö:)) ja toi biisi on paras!!