21. elokuuta 2011

football&Fringe festivals

Olin eilen kattomassa ekaa kertaa elämässäni jenkkifutista! tykkäsin tosi paljon tunnelmasta vaikkei säännöt ihan hallussa ollukkaan. sattumalta mun vieressä istu vaihtari saksasta, joka ei kans ymmärtäny yhtään pelistä. en kyl oikeen ymmärtäny minkä takia tää tyttö oli täällä mut no. ens kerralla ku pääsen peliin ni pääsen tapaamaan kans pelaajia! can't wait


Edmontonissa on tällä hetkellä semmoset Fringe - festivaalit. siel on paaaljon ruokaa ja jotain kojuja + kaikemaailman hulluja esityksiä! Oli kuitenki tosi kivaa siellä ja rakastan olla tääl nii paljon. nyt kyllä kun liikkus paikassa mis oli paljon ihmisiä niin huomasin et erotun kyl joukosta koska mul on nii vaalee tukka, vaalee iho yms. mut näil mennään!
ja ei, mulla ei oo mitään käsitystä miks nää kaks miestä on pelkissä alusvaatteissa ja pupunkorvissa yhdistetty elmukelmulla..

6 kommenttia:

Katarina E. kirjoitti...

Sun blogia on tosi kiva seurata! Ilmeisesti sielläpäin on ollu ihan OK kelit ja sulla on ollu hauskaa?
Joko käyt koulua, ja jos et niin milloin se alkaa?

Itse seuraan täällä koti-Suomessa blogiasi aina silloin tällöin! Have fun! =)
-kata-

Noora kirjoitti...

heh kiva et tykkäät:) ! joo no nyt viikonlopuks on luvattu tosi lämmintä että kyllä kelpaa! kaikki on muutenki hyvin :) ja koulu mulla alkaa vast enskuussa :)

it's me kirjoitti...

oi ihania kuvia =) Hyvä että on ollu kivaa siellä =) Mäki haluan kattoa jenkkifutista joskus paikanpäältä!

Noora kirjoitti...

kiitos paljon :) juu on ollu kivaa! ja joo kannattaa haluta oli ihan sairaan hauskaa :) ja paljon ihmisiä!

Anonyymi kirjoitti...

minkä järjestön kautta lähit ja paljon sun matka makso ja paljon otit käyttörahaa sinne?:)

Noora kirjoitti...

Oon vaihdos Rotareitten kautta :) no hmm. ite oon maksanu tähä mennes lennot, pakollisen takin sit varausmaksun tai jonkun 250 e ja new yorkin matkan. et veikkaisin n. 3000 vähän alle. Ja tein töitä koko kesän ja sain isovanhemmilta ja sukulaisilta kans rahaa nii veikkaisin et mul on joku 3000e käyttörahaa ja sit saan joka kuukausi rotareilta 170$ omaan käyttöön:) tääl en oo tähän mennes joutunu maksaa mitään muuta ku omat ostokset! ja en niitäkään kaikkia :D