3. heinäkuuta 2011

nooralla on asiaa

New York City täältä tullaan! Yks ihana pariskunta Ron&Brenda lupas ottaa mut hoiviinsa, siks aikaa että mun nva (=nuorisovaihtoasiamies) Don tulee lomilta ja meen sitte niille vielä hetkeks asumaan ennen ku meen mun ekaan host perheeseen. Mulla on siis 4 sellasta pidempi aikasta perhettä ja meen sit vielä Donille asumaan. Siellä mulla on 2 pikkusisarta, tyttö ja poika on muuten ihan yli söpöjä!

Don on töissä semmosessa ihan tosi pienessä hotellissa. Se kerto mulle, että se Arthur joka oli siellä viime vuonna niin kävi aina kerran viikossa siellä sen kanssa kahvilla ja se sai käyttää sen hotellin kylpylä yms. kuntosalia. Siel on sauna ! Oon niin innoissani ja näyttää ihan sairaan hienolta.Muhun otti kans yks entinen vaihtari yhteyttä, kun haluis olla mun kanssa tekemisissä siellä. Se kerto et tykkää urheilla mm. lasketella. Sen mies oli tosi innostunu ku kuuli et rakastan musiikkia ja yllätysyllätys se järjestää kaikkii konsertteja ja tapahtumia ja kyseli mun musamausta ja kaikesta et harrastanko soittamista. Eli kuulostaapi paremmalta kuin hyvältä!


33 päivää lähtöön, to do - lista on aivan liian pitkä

4 kommenttia:

Kiia kirjoitti...

Oi, ihanan näköinen tuo pikkuhotelli! Hitsi, sun vuodesta tulee varmasti aivan loistava (vaikka vastoinkäymisltäkään ei varmaankaan voi välttyä), olen oikeasti kateellinen vaikka itselläkin lähtö on edessä. Omaan lähtöön kuitenkin on aikaa vielä ~8kk, joten toistaiseksi lienee on ihan okei olla kateellinen teille '11 vaihtareille? :D

Ehkä siksi olen vielä kateellisempi, kun tosiaan Edmontonissa (no, Beaumontissa) viime vuonna kuukauden vietin ja tiedän kuinka ihana paikka se on (niiiin, olen siis vaihtarifoorumin kaiia). Olen pienestä kateellisuudesta huolimatta kuitenkin ihan tosi iloinen sun puolesta, että olet lähdössä näin pian jo tuonne atlantin toiselle puolelle (: Noi jäljellä olevat 33 päivää menee ihan hurjan nopeasti, olen aika varma siitä. Nauti nyt viimeisestä kuukaudesta täällä ja sen jälkeen toki elä täysillä Kanadassa, eh?

lopetan nyt turhan jaaritteluni tähän, mutta takaan, että tosiaankin tulen blogiasi seurailemaan vuotesi aikana ja nyt yhä edelleen ennen sitä.

-Kiia

Noora kirjoitti...

voii kiitos kommentista tulee aina niin hyvä mieli kun joku kommentoi ! Joo muistan kun kerroit ja hei mä lupaan et oon sulle ens vuonna katellinen kun mulla on tää jo ohi ja sä oot vasta lähdössä :D mutta 8 kk menee niin nopeesti, itelläki meni koko vuosi ihan hujauksessa :) niin ja en muista kerroinko sulle jo mut toi Don asuu siellä Beaurmountin puolella joku 20km keskustassa ja asun siellä viikon ennen ku koulu alkaa ja sit sen jälkeen kun mun koulut loppuu ! :D kiva sattuma

ja joo tiiän et tulee upee vuosi ja oon ihan sairaan onnekas noin ihanasta paikasta ja vastoinkäymisiin oon varautunut ;) mut kivaa että seurailet, se merkkaa mulle tosi paljon :) !!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan näköinen hotelli!!!
miten sulla on siellä neljä perhettä?:o tai miksi niin monta?
minkä järjestön kautta muuten lähdet matkallesi?

hyvää matkaa sulle, toivottavasti jaksat pitää blogia pystyssä! :)

Noora kirjoitti...

no on joo ihan kivan näkönen :) !

Lähen Rotareitten kautta vaihtoon. Se on vähän erilainen systeemi. Ne perheet on vapaaehtosia ja ne ei saa mitään palkkaa ja siks vaihdan perheitä, et näkisin maailmaa ja sen kulttuuria mahdollisimman paljon. Ite maksan siis tästä vuodesta vaan lennot, koulutukset ja rotary takin + kaikki mitä ite kulutan. Mä saan mun klubilta joka kuukausi rahaa, ne maksaa mulle metro kortin joka kuukausi ja vie muo joka paikkaan :) jos haluut lisätietoa niin: http://ryefinland.com/

kiitos paljon, oon ainaki ite pitäny tätä kivana ideana ja haluun kertoo kaikesta mitä tapahtuu ja päivittelen niin usein ku kerkeän :) !