7. heinäkuuta 2011

last month in Finland

- Mitä sä mietit kuukauden pääst?
- Jos mä suoraan sanon ni itsemurhaa.
mut hei, se mikä ei tapa ni vahvistaa. mitä mä mietin kuukauden pääst? varmaa sillon menee tähänki kaaliin et hei mä oikeesti lähen. lennotki on varattu. helsinki-new york-calgary-edmonton. ei mua oikeestaan jännitäkkää. aika tyhjät fiilikset vieläki. 


jos ton takin kanssa ei pääse konees suoraan business luokkaan ni ei sitte millään. odotan kans innolla ison omenan helteitä ja sitä, että mä astelen sinne 54 muun ihmisen kanssa toi takki päällä. eipähän tuu vilu! ja nii anteeks olen röllipeikko ei mahda mitään.

Dj Antoine vs Timati ft. Kalenna - Welcome To The St. Tropez

5 kommenttia:

veerasofia kirjoitti...

Näytät sexylt lentoemännält ;)
lentoemo Savolainen palveluksessanne

Noora kirjoitti...

mut mähän oon ? ;)

Yuukkis kirjoitti...

Hoh hoh hoo. Ei käy kateeksi tuota sun koneenvaihtohommaa.

Itse meni miehekkeeni luona käymään Kanadassa (asun Suomessa, Rovaniemellä vielä tän vuoden)
Nii mun lennot oli Helsinki-Frankfurt-Montreal-Fredericton

Tosin ennen noita menin junalla Helsinkiin Rovaniemeltä.

Perillä olinkin sitten niin tuhannenväsynyt ku olla ja voi. Lentomatkoihin meni 17 tuntia. Ensikerralla ku meen sinne (eli kun muutan) ni meen Islannin kautta ku ne lennotki on halvempia Islannin lentoyhtiöllä...

Noora kirjoitti...

17 tuntia yhteen päivään on kyllä aika paljon :D mulla onneks vaan helsinki-new york lento yhelle päivälle sitte ollaan siellä muutama päivä ja sitten new yurkista calgaryn kautta vaihto edmontoniin :) oi kun kiva muuttaa kanadaan! oon ihan rakastunu vaik en ole viel ees paikan päällä!

Anonyymi kirjoitti...

You do not have to invest hours at the gym or exert so significantly work and energy in performing function out just to be able to tone your muscle tissues.


My web-site Prnewswire.Com